• Borstoperaties in Antwerpen
  Ontevreden over je borsten?
  consult in Antwerpen
  Laat je goed voorlichten door een plastisch chirurg en zet die eerste stap!
Dr. Wouter Van Deun
Plastisch chirurg

Boek een consult en laat me jou correct voorlichten over de mogelijkheden.

Maak afspraak bij Dr. Van Deun

Consult in mijn praktijk in Antwerpen

Door een operatie aan je borsten te laten doen krijg je niet alleen een natuurlijk ogende boezem maar ook eentje waar je trots op kan zijn en die bij je past.

Bij een borstverkleining bijvoorbeeld zijn je borsten meer in verhouding en valt kleding mooier. Ook kunnen grote, zware borsten rug- en nekklachten tot gevolg hebben. Bij deze operatie nemen we overtollig vet-, klier- en huidweefsel weg. Borsten krijgen dan een nieuwe vorm waardoor het meestal ook een borstlift is voor het mooiste resultaat.

Dr. Van Deun is gespecialiseerd in alle mogelijke esthetische ingrepen van de borst en heeft hier reeds vele vrouwen mee geholpen. In 2016 heeft hij een Certificate of Attendance gehaald tijdens de Milan Breast Conference en ook in 2017 liet hij zich op 3 verschillende internationale congressen bijscholen over de allerlaatste technieken en methodes.

Voor elk probleem is er wel een oplossing. Dit kan zijn een verkleining, een vergroting of een lift zijn.

Belangrijkste is dat ik jouw wensen kan meenemen en je kan adviseren over de mogelijkheden en de risico's voor het mooiste en veiligste resultaat in een consult van een uur.

De mogelijkheden

Borstvergroting

De grootte van de borsten, de vorm en proportie ten opzichte van het lichaam kan bij vrouwen een grote impact hebben op het zelfvertrouwen.

De kunst van een borstvergroting is zoveel meer dan zomaar de borst te vergroten. Aandacht voor lichaamsbouw, asymmetrie en vorm van de aanwezige borst is noodzakelijk om een borst te creëren die jij mooi vindt. Hierbij zijn een natuurlijke uitzicht, het in proportie brengen van de borsten met de rest van het lichaam en een zo mooi mogelijke vorm belangrijker dan het volume van de borst.

Boek consult bij Dr. Van Deun

Borstverkleining

Een borstverkleining kan om verschillende redenen worden uitgevoerd. De meeste van onze patiënten hebben meestal een combinatie van klachten: nekpijn, rugpijn, pijn tussen de schouderbladen, uitslag en wondjes in de borstplooi.

Bij een borstverkleining wordt het overtollige klierweefsel, vetweefsel en de overtollige huid weggenomen om zo terug een mooie, strakkere en kleinere borst te maken. Daarbij wordt de tepel en tepelhof gelift naar de correcte positie op de borst en wordt er met liposculptuur gewerkt om de littekens zoveel mogelijk te beperken.

Boek consult bij Dr. Wouter Van Deun

Borstlift

Wanneer de borsten door veroudering, vermagering, borstvoeding, zwangerschap of een andere reden teveel zijn gaan doorhangen dan spreken we van ptoseborsten of hangborsten.

Bij een borstlift nemen we de overtollige huid weg, die zorgt voor het doorhangen van de borst. De tepel en tepelhof worden naar de correcte plaats op de borst gelift. De borst wordt terug strak en meer gevuld. De mate waarin de borsten doorhangen, zal bepalen welke littekentjes er gemaakt moeten worden om een zo mooi mogelijk resultaat te bekomen.

Boek consult bij Dr. Wouter Van Deun

Indicatie prijzen

Aangezien elk lichaam anders is kunnen we alleen werken met indicatieprijzen. Tijdens een consult zal Dr. Wouter Van Deun je een definitieve prijs kunnen geven.
We streven er niet naar om de goedkoopste te zijn, wel om de allerhoogste prijs-kwaliteit te leveren.

Borstvergroting

op aanvraag

 • Persoonlijk intake gesprek
 • Volledige ingreep
 • Nazorg
 • Controle na 2 weken
Maak afspraak

Borstverkleining

op aanvraag

 • Persoonlijk intake gesprek
 • Volledige ingreep
 • Nazorg
 • Controle na 2 weken
Maak afspraak

Borstlift

op aanvraag

 • Persoonlijk intake gesprek
 • Volledige ingreep
 • Nazorg
 • Controle na 2 weken
Maak afspraak